Technikai információk

Gyakran ismételt kérdések

Korábban jártam már az Állkapocsterápia Rendelőben kezelésen, de több hónapot kihagytam, milyen kezelésre jelentkezzek be?

Amennyiben az utolsó kezelése óta több, mint 6 hónap telt el, akkor állkapocsterápia első konzultációra jelentkezzen. Amennyiben az utolsó kezelése óta kevesebb, mint 6 hónap telt el, akkor állkapocsterápiára jelentkezzen.

Mennyi ideig tartanak az egyes terápiák?

  • Első konzultáció 45-60 perces
  • Állkapocsterápia 25 perces
  • Állkapocsterápia és gyógytorna 45 perces
  • Állkapocsterápia és gyógymasszázs 45 perces
  • Gyógymasszázs választható 25 és 45 perces

Állkapocsízületen kívül más területű gyógytornára is van lehetőség az Állkapocsterápia Rendelőben?

Igen, ilyen esetben a terápia 45 perces.

Gnatológiai vizsgálatra van-e lehetőség az Állkapocsterápia Rendelőben?

Nincsen, de tudunk javasolni megbízható, profi szakembereket, akik szükség esetén elvégzik a vizsgálatot. Arra is tudunk javaslatot adni, hogy szükséges-e gnatológiai vagy egyéb szakorvos vizsgálat és azt is meg tudjuk mondani, hogy az állkapocsterápia melyik szakaszában érdemes fogorvoshoz fordulni.

Harapásemelő sín készítésére van-e lehetőség az Állkapocsterápia Rendelőben?

Nincsen, de tudunk javasolni megbízható, profi szakembereket, akik szükség esetén elkészítik a sínt. Arra is tudunk javaslatot adni, hogy szükséges-e a sínterápia és, ha igen, az állkapocsterápia melyik szakaszában érdemes fogorvoshoz fordulni.

Röntgen, CT, MR készítésére van-e lehetősé az Állkapocsterápia Rendelőben?

Nem készítünk. Elsősorban ez egy gyógytorna rendelő. De tudunk javasolni megbízható, profi szakembereket, akik szükség esetén elvégzik a vizsgálatokat.

Mikor van nyitva az Állkapocsterápia Rendelő?

Hétfőtől péntekig 08:00-20:00 óra között.

Hogyan tudok fizetni?

Készpénzzel vagy átutalással tud fizetni. Bankkártya lehúzására nincsen lehetőség. Az átutalással kapcsolatos információk az árak menüpont alatt olvashatóak.

Egészségpénztári számla kiállítására van-e lehetőség, ha igen, mely szolgáltatókhoz?

Igen, Molnár Bernadettnél igénybe vett szoláltatás esetén OTP Egészségpénztár és Prémium Egészségpénztár számára van lehetőség egészségpénztári számla kiállítására.

Mi az a készenléti díj, mikor kerül felszámításra és milyen összegű?

Ha a foglalt időpont előtt néhány órával történik a lemondás, akkor arra az időpontra, már nem tudunk pácienst beírni, a terapeuta azonban rendelkezésre állt, ennek a rendelkezésre állásnak a díját nevezzük készenléti díjnak. A készenléti díj a lefoglalt szolgáltatás árának 50%-a. Akkor kerül felszámításra, ha a lemondás a lefoglalt időpontot megelőző 24 órában történik. Nem mentesíti a készenléti díj kifizetése alól, ha az adott időpont előtt 24 órán belül történik a lemondás és másik időpontot foglal helyette

Hogyan tudom az időpontomat lemondani, módosítani?

  • telefonon a 06 70 555 75 33-as telefonszámon minden hétköznap 09:00-17:00 óra között
  • SMS-ben a fenti telefonszámon bármikor
  • az info@allkapocsterapia.hu e-mail címre írva bármikor
  • hétfői időpont esetén célszerűbb e-mailben vagy SMS-ben jelezni a törlési, módosítási szándékot

Hol lehet parkolni?

A környező utcákban vagy a Corvin Plázában lehet parkolni. Mindkét helyen díjköteles. A parkolás miatt érdemes néhány perccel korábban érkezni, mint a lefoglalt időpont. A Corvin Plázából 1 perc sétával elérhető az Állkapocsterápia Rendelő.